Förstora din penis
med 7,5 cm !!!

Det är inte sant att storlek inte
spelar någon roll!!!


Den senaste studien I ämnet har
visat att över 33,8%kvinnor har
vaginala orgasmer när de har sex
med män med större penis.Finns det något säkert sätt att förstora en penis?


Det är omöjligt att förstora en penis mekaniskt. Tro inte på effektiviteten av utvidgare eller pumpar, bli inte uppmuntrad att göra en operation. Inget av detta kommer att göra din penis större- men de kan orska smärta vid erektion.


Xtrasize är ett supplement som påverkar de ihåliga kropparna inuti din penis, som ökar dess absorptivitet. Tack vare supplementet sväller penisen och den är större än innan användandet av supplementet. Effekten är en bredare och tjockare penis och en intensivare erektion.

Liam före och efter...

Se hur jag förändrade mitt liv

Jag hatade min lilla penis! Jag bestämde mig för att ändra den!

Lyckades jag? >>

Vad orsakar en naturlig erektion?


En penis består av två ihåliga kroppar och en corpus spongiosum som utgör ollonet. En erektion orsakas av att dessa kroppar fylls av blod pågrund utav högre blodtryck och upphetsning. När dessa kroppar fylls med blod börjar de vidgas inuti penisen som orsakar penisen att förstoras.
Under en erektion fyller din organism de ihåliga kropparna med blod för att fullborda full kapacitet. Det är konditionen av de ihåliga kropparna som avgör storleken på din penis under en erektion mer än någonting annat.

Utlåtande från våra kunder

Johan, 42

Jag har använt det i bara 6 veckor. Min penis är 3 cm längre. Jag är glad att jag är tillbaka i gamet och att jag mår så bra.

Erik, 33

En stressing livstil och en liten penis orsakade mig en smärre depression. Min vän rekommenderade XtraSize och jag ökade 6 cm I storlek och i livskvalitet.

XtraSize innehåller bara naturliga ingredienser. Det innehåller:

  • L-Arginin HCI: en aminosyra väsentlig för kväveoxidsyntes i organismen vilket är ett utmärkt sätt att bibehålla kranskärlens elasticitet. Förutom det stödjer ingrediensen avsöndring av flera hormoner i vår kropp - däribland tillväxthormonet. På så sätt bidrar den till att förstora din penis och garanterar att könsorganet har den korrekta blodtillförseln.

  • Pumpkin seed: en utmärkt källa av protein. Dämpar matlusten, stärker prostatan och förbättrar sexuella prestationsförmågan.

  • Panax Ginseng: känd och uppskattad inom fjärran österns medicin. Det verkar uppiggande, hjälper att motverka trötthet, förbättrar koncentrationsförmågan. Det är ett suveränt potensmedel som upprätthåller användarens sexuella kondition på en hög nivå.

  • Sarsaparilla: växten tillämpas sedan länge tillbaka som ett antiinflammatoriskt, antiseptiskt och febernedsättande medel. Den används även i behandling av urinvägsinfektion, prostatasjukdomar och impotens. Ingrediensen är dessutom känd för att öka den manliga libidon.

  • Stinging Nettle: det används för att lindra symptom av godartad prostataförstoring.

  • Licorice Root: det påverkar gynnsamt hormonsystemet, främjar organismens allmänna funktioner, ökar mannens sexuella prestationsförmåga.Köp XtraSize nu!!!

Läkare Aaron Gale rekommenderar