Förstora din penis
med 7,5 cm !!!

Det är inte sant att storlek inte
spelar någon roll!!!


Den senaste studien I ämnet har
visat att över 33,8%kvinnor har
vaginala orgasmer när de har sex
med män med större penis.En tablett om dagen är nog för att göra din penis bredare och tjockare!!!


XtraSize är ett supplement för män I alla åldrar. Du behöver inte ändra din livsstil när du tar detta supplement. Du kan även dricka alkohol eller använda andra supplement när du tar XtraSize.


Ta en XtraSize en gång per dag efter frukost. Du kommer att kunna se effekterna av Xtrasiza bara efter några dagar. Fortsätt att ta tabletterna tills storleken av din penis är till din tillfredställelse. Du kan öka 7.5 cm.

Liam före och efter...

Se hur jag förändrade mitt liv

Jag hatade min lilla penis! Jag bestämde mig för att ändra den!

Lyckades jag? >>

1. Vad är XtraSize?

XtraSize är ett kosttillskott, som är helt naturligt och rekommenderat av läkare. Det gör din penis upp till 30 % tjockare och längre och ökar även din sexuella lust och förmåga.

2. Hur fungerar XtraSize?

Formeln bakom XtraSize får penisen att bli större och hårdare genom att se till att den blodfyllda vävnaden, corpora cavernosa, kan innehålla mer blod en längre tid. Detta innebär att du får större och mer uthålliga erektioner ju mer du använder XtraSize.

3. Vad får jag för resultat med XtraSize?

Om du använder XtraSize uppnår du tre olika resultat: en ökad sexuell njutning, hårdare och mer långvarig erektion samt ett förstärkt självförtroende.

4. Hur ska jag använda XtraSize?

Ta en tablett på morgonen före din frukost tillsammans med vatten i minst 90 dagar. Du kan också öka din sexuella prestationsförmåga genom att ta en tablett 30 minuter före samlag. En enskild förpackning innehåller 60 tabletter, som betyder att förpackningen räcker i 2 månader.

5. Finns det några biverkningar?

Svaret är NEJ. XtraSize innehåller till 100 % naturliga ingredienser. Det är ett naturmedel baserat på örter och kräver ingen läkarordination.

6. Är resultatet bestående?

Ja, effekterna som behandlingen leder till kvarstår också när man har slutat ta XtraSize. Det är dock rekommenderat att då och då upprepa en kort kur för att förstärka det aktuella resultatet.

7. Hur länge ska jag ta XtraSize?

Vi rekommenderar att du köper 3 eller 4 förpackningar för att få bästa möjliga resultat. Du kan då fullt ut dra nytta av produktens fördelar och kommer att bli mycket nöjd med dina effekter.

8. Hur kan jag köpa XtraSize om jag bor utanför Sverige ?

Vi tar emot beställningar från hela världen men endast mot kortbetalning eller betalning med banköverföring och inte om paketet ska betalas på plats. Vid betalning i förskott är fraktkostnaden densamma oavsett vilket land leveransen ska gå till och blir alltid 80 SEK.

9. Varför kunde jag inte betala med mitt bankkort?

Det kan finnas flera olika skäl till att ett kortköp inte kan genomföras. Först måste du kontrollera att du uppgivit den adress som kontoutdraget skickas till. Titta på ett kontoutdrag som du fått nyligen och kontrollera att du skrivit in exakt samma adress i din beställning. Om detta inte hjälper rekommenderar vi att du kontaktar kortföretaget/banken och tar reda på varför köpet inte medgavs. Det finns kreditkort som är spärrade mot Internetköp och som kräver att du ringer och bekräftar betalningen.

10. Hur lång är leveranstiden och hur levereras XtraSize till mig?

Ifall av alla betalningsalternativ är leveranstiden likadan och tar 2-7 arbetsdagar. Alla order levereras direkt till den angivna adressen med hjälp av den välrenommerade budfirman UPS i en diskret förpackning som inte avslöjar innehållet. Varje kund kan enkelt spåra sin försändelse med hjälp av e-postmeddelandet som skickas av budfirman snart efter beställningen. Vid alternativet "betalning vid mottagande" bör man förberedda kontanter för leveransmannen eftersom det är endast i denna form som han kan ta emot betalningen. Om du har frågor angående din leverans är du välkommen att kontakta vårt supportteam. Klicka här för kontaktinformation.

8. Kan jag använda alkohol tillsammans med XtraSize?

Ja, men måttlighet rekommenderas. Effekten av XtraSize påverkas inte direkt av alkohol.

Köp XtraSize nu!!!Utlåtande från våra kunder

Johan, 42

Jag har använt det i bara 6 veckor. Min penis är 3 cm längre. Jag är glad att jag är tillbaka i gamet och att jag mår så bra.

Erik, 33

En stressing livstil och en liten penis orsakade mig en smärre depression. Min vän rekommenderade XtraSize och jag ökade 6 cm I storlek och i livskvalitet.